Een nieuwe badkamer, dat is een hele klus. Dat weet ook actrice Kim Van Oncen die op haar blog schrijft over project 'nieuwe badkamer'. Uiteraard met de mooie handdoeken uit de Miracle collectie van MARIE-MARIE...

"Project 'nieuwe badkamer' was bij ons thuis een project dat qua timing slechts een paar maanden zou duren. Ik had (zoals steeds) helemaal in mijn hoofd hoe het er zou gaan uitzien en Niels ging de uitwerking doen. Op papier een eenvoudig en sterk plan. Alleen kom je, zoals steeds, voor onverwachte tegenslagen en kosten te staan en komen er voor je het weet heel wat maanden bij dat je in het stof zit. Niets te klagen, want 'honger is de beste saus'. Ik keek enorm uit naar onze badkamer waarin je tot rust kan komen en waarin ik Jack badjes kon geven. Anderhalf jaar later is het resultaat zoals ik het in mijn hoofd had er exact gekomen en dan kwam ik dus aan mijn meest favoriete part of the job toe ... de finishing touch.

Ik had in het verleden reeds cadeautjes gekregen van bij Marie-Marie (Missoni kussens van Niels en een badkamerhanddoekje van mijn mama), maar ik had er voor mezelf nog geen cadeautjes gekocht. Ik trok dus richting Antwerpen waar de charmante zusjes Valerie en Laurence Vandenbussche je meteen klassevol onthalen in hun prachtige familiezaak. Ik liet foto's van mijn badkamer zien en samen gingen we op zoek naar wat ik nodig had. Ik wilde zachte handdoeken, maar ook mooi van dikte want ik had open lades voorzien om ze op te etaleren. De missie was dus: op zoek naar veel, mooie, kwalitatieve en betaalbare handdoeken. Die heb ik dus samen met Valerie in hun eigen handdoeken lijn 'Miracle' gevonden. Lekker zacht en dik voor Jack zijn babyvelletje (ok kleutervelletje) en ook mooi voor in mijn nieuwe 'oase van rust'. Je hebt de 'Miracle' collectie in bijna alle kleuren (tenzij je fan bent van groen met gele bollen), maar nog beter ... ze staan nu online bij Marie-Marie en zijn in .... SOLDEN!

Mission -> accomplished"

Kim
kim@kimvanoncen.com
http://www.kimvanoncen.com