The Dharma Door

Jute wall hanging with tassels

  • Boho vibe
  • Fait main

* Champs obligatoires

299,00 €

Disponibilité : En stock

Description du produit

Een grote favoriet onder de textuur lovers. De Jumbo jute wall hanging voegt een vleuge rauwe luxe toe aan elke ruimte.
Volledig handgemaakt door ambachtslieden in afgelegen, landelijke gemeenschappen in Bangladesh.
Of je nu zoekt naar een eye catcher voor een strak hedendaags interieur of net een toevoeging aan je boho ruimtes, met deze wall hanging maak je zeker indruk.
100x145 cm
Excl. roede.

Collection

Oprichter Shannon Sheedy creëerde The Dharma Door na een jaar te reizen door India en Nepal met haar man, Mick. Ze werken met fair trade handwerkslieden over de hele wereld om verbluffende, natuurlijke woonartikelen en accessoires te maken. Van prachtige wandkleden tot slimme opbergmanden, elk item wordt met de hand gemaakt - van begin tot einde - in de drukte van het landelijke dorpsleven. Door hedendaags design, duurzame kwaliteit en onfeilbare ethiek te combineren, creëren ze producten die een veel groter verhaal vertellen dan alleen het item zelf. Een verhaal geweven met elke steek en vezel.
Voor hen gaat het allemaal om geweven textuur, dus elk product in hun collectie is gemaakt door natuurlijke vezels te combineren met ingewikkelde technieken, allemaal handgemaakt. Ze zoeken de beste beschikbare vezels en combineren ze met ambachtelijke vaardigheden die in verschillende regio's worden aangetroffen om originele, hoogwaardige stukken te creëren die een genot zijn om in je leven te hebben.

Informations complémentaires

Product type ACC

Instructions de lavage

Jute wall hanging with tassels