Velvet (of fluweel) is ook in deze winter nog steeds heel erg hip. Daar komt dan nog eens bij dat het ongelofelijk zacht aanvoelt! Een velvet item mag deze winter niet ontbreken in uw garderobe.. Gelukkig hebben het mooie Deense merk Vibeke Scott toegevoegd aan onze collectie!

About the brand

Vibeke Scott is een exclusief Deens merk voor loungewear en een echt succesverhaal in Scandinavië. Voor de zussen Nicole en Chantal, de twee stichtsters van het merk, gaan passie voor unieke ontwerpen en Scandinavische elegantie hand in hand.

De gezelligste thuis

De elegante en stijlvolle kimono’s van Vibeke Scott zorgen niet alleen voor comfort in het dagelijkse leven, maar creëren ook een prachtig silhouet. Ze zijn gemaakt van zijdefluweel (niet te verwarren met de goedkopere velvet die doorgaans helemaal synthetisch is) en verkrijgbaar in de mooiste kleuren. Draag ze gezellig thuis of gebruik ze om je outfit net dat tikkeltje extra te geven. Zo staat de kimono Anita heel erg leuk op een casual jeans en tshirt. Heb je graag een gezellig, lange kamerjas, ga dan voor het ‘classic’ model. Een te grote investering? Zet hem alvast op je kerstlijstje!

Nap time!

Met de handgemaakte slaapmaskers van Vibeke Scott slaapt u als een roosje. De zijdezachte maskertjes hebben een lavendelgeur die je in een mum van tijd naar dromenland voeren. Onmisbaar tijdens een power nap, maar ook zeer handig voor op reis! Ze zijn verkrijgbaar in dezelfde wondermooie kleuren als de kimono's, dus kom elegant voor de dag (of nacht?) en stem die twee op elkaar af!